Frank Warren tror villkoren för en Tyson Fury och Deontay Wilder omspel kommer överens inom de närmaste veckorna.

 In News

”Och för honom [Joshua] för att hitta killar så stor som mig som kan röra sig som jag inte händer eftersom det finns ingen.” SENASTE BOXNING NYHETER börja sprida NYHETER Eddie Hearn avslöjar nya sannolikt datum för Callum Smiths nästa kamp ACTION Reporter kysst av Pulev hyr advokat; anklagar honom för nya, ytterligare sexuella övergrepp uppvärmd David prischocker fläktar med out-of-character, svarar svordom-lastad utbrott 50/50 Eddie Hearn till Deontay Wilder efterfrågan på en 50/50 split att bekämpa AJ i verken Eddie Hearn avslöjar när vi kan se Anthony Joshua slåss Oleksandr Usyk Amir Khan’t Amir Khan förklarar varför han var så dålig i förra kamp med Samuel Vargas Vad händer nu? Tyson Fury tränare avslöjar vilken kamp är mest sannolikt nästa: Joshua eller Wilder UPSET kommer?

Khan varnar Crawford av ‘stor chock’ om han har utsikt över honom för framtida super kamp rankad topp tio pund-for-pound boxare i världen idag, inklusive Canelo och Joshua CON MAN McGregor är ‘en gång i livet’, men MMA expert ryggar honom att göra UFC återvända FÖRENHETLIGANDE Shawn Porter ger positiv uppdatering på den potentiella Errol Spence slåss DELAY Måldatum för Fury vs Wilder omspel inställd på att svika boxning fläktar 6 ft 4i tunga är inställd på att möta en högre motståndare än han själv i form av 6ft 6in Joshua – något han har för avsikt att vänja sig innan matchen. Miller förklarade att en av hans sannolikt sparringpartner är ett namn som kommer att vara bekant för brittiska boxning fans som han är en av de hetaste unga talanger i landet idag. ”Jag hittade ett par killar som är lite längre än mig,” Miller fortsatte: ”Jag vill säga ett namn, jag hörde ungen är en badass – Daniel Dubois. ”Jag gillar grabben, jag gillar honom mycket, jag gillar hans energi och jag hörde att han dunkade AJ ett par gånger i gymmet också, också.

2 Det finns rykten om att Daniel Dubois knackade Anthony Joshua ner när de spar tidigare ”Jag är ett fan av hans. Jag och hans team talar. Jag ska se vad han kommer med till bordet och föra honom till lägret.”Dubois är 9-0 (8 KOs) på bara 21 år. Hans nästa match är den 8 mars mot Razvan Cojanu.

Efter det kommer han att vara fri att potentiellt flyga ut och spar med Miller, precis som han gjorde med Aleksandr Povetkin innan hans nederlag till AJ förra året.
Frank Warren tror villkoren för en Tyson Fury och Deontay Wilder omspel kommer överens inom de närmaste veckorna. WBC anges på onsdag de har nu beställt andra kamp och planerat en handväska bud på 5 februari, men tänker Fury promotor en affär kommer att ske före denna punkt.

3 Frank Warren främjar Tyson Fury Warren berättade BT Sport: ”Förhandlingar pågår just nu. Jag förväntar mig att vi ska komma överens villkor [före februari 5 deadline]. ”Det finns en vilja att göra kampen, det är den mest lukrativa match för Tyson – det finns mer pengar i det än att kämpa Joshua -. Och det är en lättare kamp för att göra eftersom parterna vill få det att hända” När det gäller datum och plats, Frank Warren visade att matchen planeras ske i USA i slutet av april eller maj.

3 Deontay Wilder knackade Tyson Fury ner två gånger i sin December 1 draw ”[Amerika] är den mest lukrativa”, förklarade han, ”Jag skulle vilja att det ska vara i England, men det takes two to tango. ”Jag skulle tro att kampen kommer att bli slutet av april / maj om vi kan komma överens termer” På frågan om April 27 är det första potentiell datum, svarade promotor: ”Kanske det, eller i maj.” Men innan allt detta kan bekräftas, har Frank Warren förklarade kampen kommer endast att ske i USA på ett villkor. 3 Samförståndet föreslog Fury slog Wilder i sin första kamp Efter den första skjutningen i staterna kontroversiellt gjorde oavgjort – trots många tänkande Tyson Fury gjorde tillräckligt för att vinna – Fury läger nu vill helt neutrala domare för omspel. ”Det var mycket dålig döma,” Warren fortsatte: ”Vi verkligen vill inte vara i den positionen igen.

Vi vill att alla neutrala domare. ”Vi vill inte ha några amerikanska domare, ingen brittisk domare eller mexikanska domare.” Kanadensisk domare Robert Tapper gjorde den första kampen 114-112 för Fury, Mexikos Alejandro Rochin hade 115-111 för Wilder och Storbritanniens Phil Edwards förklarade det en dra på 113-113. Senaste Boxing News börja sprida NYHETER Eddie Hearn avslöjar nya sannolikt datum för Callum Smiths nästa kamp ACTION Reporter kysst av Pulev hyr advokat; anklagar honom för nya, ytterligare sexuella övergrepp uppvärmd David prischocker fläktar med out-of-character, svarar svordom-lastad utbrott 50/50 Eddie Hearn till Deontay Wilder efterfrågan på en 50/50 split att bekämpa AJ i verken Eddie Hearn avslöjar när vi kan se Anthony Joshua slåss Oleksandr Usyk Amir Khan’t Amir Khan förklarar varför han var så dålig i förra kamp med Samuel Vargas Vad händer nu?

Tyson Fury tränare avslöjar vilken kamp är mest sannolikt nästa: Joshua eller Wilder UPSET kommer? Khan varnar Crawford av ‘stor chock’ om han har utsikt över honom för framtida super kamp rankad topp tio pund-for-pound boxare i världen idag, inklusive Canelo och Joshua CON MAN McGregor är ‘en gång i livet’, men MMA expert ryggar honom att göra UFC återvända FÖRENHETLIGANDE Shawn Porter ger positiv uppdatering på den potentiella Errol Spence slåss DELAY Måldatum för Fury vs Wilder omspel inställd på att svika boxning fans Du kan titta på hela BT Sport intervju med Frank Warren nedan.

Peter Crouch har smällde Arsenals överföringspolitik och sade Gunners kommer att kämpa för att ersätta Aaron Ramsey på sommaren. Den norra London klubben beslutat att inte erbjuda Welshman ett nytt kontrakt tidigare den här säsongen och han därefter kommit överens om att gå med i Serie A bordsslag Juventus i sommar.

3 Crouch har smällde Arsenal för överföringen policy 3 Ramsey kommer farväl till Arsenal under sommaren för ett nytt äventyr i Italien och Crouch, som flyttade till Burnley i januari efter åtta år med Stoke, har ifrågasatt del av verksamheten av Arsenal hierarkin . Skriver i sin vecko kolumn i Mail, sade den tidigare England anfallaren: ”Det är en annan vecka som har visat fel på deras sätt. ”Jag har skrivit ett par gånger den här säsongen om Aaron Ramsey och du vet min position. SENASTE FOOTBALL NEWS GOSSIP Man United drag för Juventus ess, Arsenal att landa wonderkid, plus Spurs uppdatering LIV-ley STUFF Jake Livermore nät tagit som West Brom kanten förbi Birmingham 3-2 INTE leka Claude Makelele gång lovade att sätta Barcelona legend på sjukhus Live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Live stream kommentarer och bekräftade lag lever på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy final för att krossa publikrekord mycket vänlig man United att betala Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjaer utnämning ny era Fotbollförbundet meddelar Mark Billingham som ny vd vidta åtgärder Premier League chefer beredda att ta lag utanför planen i fall av populärt lotteri idag rasism ‘han har gjort HANS BIT’ Tidigare Skottland chef säger att han skulle ge Adam Johnson en ‘andra chans’ Live på talkSPORT West Ham vs Everton: Exklusiv kommentar , kick-off tid och laget nyheter Blow Celtic stjärnan Tierney en skada tvivel för Rangers spelet Sing det Lär ord för Ole Gunnar Solskjaer s M anchester United låten ”Jag tyckte att det galenskap de inte var beredda att erbjuda honom en annan affär och jag kan inte tro att de förlorar honom till Juventus gratis. ”Ramsey är kvalitet. Han är den typ av fotbollsspelare som ska kosta någon £ 40million i en övergångssumma ensam.”Crouch anser också Emirates chief Unai Emery kommer att finna det svårt att ersätta Ramsey, precis som de har gjort med Alexis Sanchez efter hans flytt till Manchester United förra säsongen . 3 Emery kan leva att ångra att bli av Ramsey ”Om Arsenal vill byta ut honom som jämförbara, det vill säga den typ av investeringar som de behöver för att göra, tillsammans med top-end löner”, sade han.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.